Waardevolle verbinding

TRAINING POSITIEF PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Wat gaan we doen?

In deze training leer je over DISC gedragsstijlen, waardevolle verbinding en liefdestalen herkennen.

Inclusief lekker mountainbiken.

Alleen onze groep op een fantastisch buitenterrein met buitenactiviteit o.l.v. professionele begeleiding, twee ervaren en positieve trainers, duidelijk lesmateriaal, zodat je thuis alles na kunt lezen, je lunch maken op een Zweeds vuur en heel veel op een positieve en praktische manier leren.

Waarom werkt deze training?

In onze training is de werkwijze helemaal afgestemd op mensen die te maken hebben met PTSS/trauma. Onze uitgangspunten in de samenwerking met jou:

  • Je bent goed zoals je bent;
  • We oordelen niet;
  • We beperken prikkels;
  • We trainen buiten in het groen;
  • We doseren informatie;
  • We bieden meer dan voldoende rustmomenten.

We werken met (ervarings)deskundige trainers die snappen dat kijken naar wat wel lukt en wat wel kan de sleutel is naar succes.

Het resultaat? Positief persoonlijk leiderschap!

Wij ondersteunen jou bij een positieve kijk op jezelf en jouw wereld. Want met positiviteit blijf je in beweging en kun je zelfstandig stappen blijven maken. Deze mindset leer je bij ons, in een omgeving die past bij jou.

Wat levert deze training je op?

Begrijp elkaar beter, stem meer op elkaar af en waardeer elkaar actief op een manier die aankomt.

Wanneer?

Deze training wordt weer gepland in het voorjaar van 2023.

  • Inloop tussen 8.45 en 9.30 uur
  • Start training 9.30 uur
  • Einde training 16.30 uur

Locatie

Deze training is op een van onze fijne locaties in de gemeente Hardenberg. De exacte locatie spreken we af na je boeking.

€ 485,00

per duo, per dag

Je trainers zijn Aletta, Marjoleine en Marieke

Aletta

Aletta Koster is een geduldig, begripvol, rustig en compassievol mensenmens. Zij is partner van Rob (veteraan met PTSS), gecertificeerd DISC trainer en coach met behulp van paarden (opgeleid door: Caprilli coaching & training). Zij is thuis in het systemisch werken en focust met mensen op wat er wel kan.

Marjoleine

Marjoleine Huitema is een empathisch en praktisch mens, gecertificeerd DISC trainer, wandelcoach en ondernemer in de zorg. Ze bekijkt het leven op een positieve manier en ziet steeds weer de kwaliteiten van ieder mens.

Marieke

Marieke Alons neemt je zonder moeite mee in haar positieve en energieke flow. Naast haar werk als trainer en coach bij In de Buitenlucht, is zij directeur van een basisschool. Marieke heeft een groot hart voor mensen, is gecertificeerd DISC-trainer, kinder- en opvoedcoach, oplossingsgericht en overtuigd van mogelijkheden voor iedereen.

Onze enthousiaste trainers zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van PTSS, trauma, depressie, burn-out en/of prikkelverwerking. Per training werken we met 2 trainers. Soms werken we ook met gasttrainers. We informeren je hierover van tevoren.

Goed om te weten

Wij werken altijd buiten, in het groen. Want dit is gezond stress verlagend. Ook als het regent of koud is. Je kunt erop vertrouwen dat het altijd comfortabel is, met weinig prikkels en altijd ruimte om je even terug te trekken, op ieder moment. Zitten en luisteren worden afgewisseld met activiteit en rust (mindfulness).

Om de prikkels te beperken werken we met kleine groepen en is alleen onze groep aanwezig op het terrein. De verhouding theorie/praktijk & bezig zijn/rust = 20/60/20.

We benaderen je positief en oplossingsgericht.

Ons eten bereiden we zelf en op vuur.

Gun jezelf deze bijzondere training, een speciale dag voor jullie!

w