Wandelcoaching

Doelgerichte gesprekken in de buitenlucht om orde op zaken te stellen en te ontdekken waar je echt blij van wordt.

Wat wil je nu
eigenlijk echt?

Welke kant wil je op met je baan, je hobby, je privéleven? Neem je weleens de tijd om stil te staan en je zaken eens goed op een rijtje te zetten?

Voor dit soort vragen zijn Ik stel orde op zaken wandelingen het antwoord!

Met de wind in je gezicht, het fluiten van de vogeltjes in je oren en je schoenen in het zand, stellen we samen orde op zaken. Lopen in de natuur is heerlijk en maakt het makkelijker om je gedachten te structureren. Ontdek met sparringpartner Marjoleine Huitema waar je echt blij van wordt in je leven. Doelgerichte gesprekken waarin je in een ontspannen sfeer in de buitenlucht nieuwe inzichten opdoet, jezelf beter leert kennen en ontdekt waar je echt blij van wordt.

Je zet jezelf centraal, want in jouw leven draait het tenslotte om jou. Je krijgt theorie aangereikt, er worden vragen aan je gesteld, je denkt na, je praat, je doet oefeningen en vult het Ik stel orde op zaken-werkboek. We werken vanuit positiviteit en toekomstgericht. En zo stel jij orde op zaken.

“Als je er niet blij van wordt, waarom doe je het dan?”

APK voor je leven

De ‘Ik stel orde op zaken’ -coaching is een cadeau voor jezelf. Een APK voor je ‘zijn’. Met deze coaching ga je als een speer je focus achterna; je weet wat je wilt in je nabije toekomst en hoe je dit gaat bereiken.

“APK: Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.”

De ‘Ik stel orde op zaken’ wandelcoaching is ontwikkeld door Marjoleine Huitema (1976). De inhoud van de ‘Ik stel orde op zaken’-coaching is maatwerk en bestaat uit een selectie van theorieën en tools die Marjoleine gebruikt en toepast in haar leven. Een leven met 3+1 kinderen, als ondernemer binnen twee bedrijven, als gecertificeerd DISC-trainer, als wandelcoach, als levenspartner van Bas en als verzorger van een hele schare dieren, waaronder het prachtige fjordenpaard Kiros.

Jouw sparringpartner

Marjoleine Huitema is ondernemer, wandelcoach en gecertificeerd DISC trainer. Marjoleine is een dynamisch en positief ingesteld persoon. Ze houdt van chocolade, de tuin en buiten de lijntjes stippen.

Marjoleine weet dat buiten beter voor je is. Dat je beter kunt ontwikkelen als je even los bent van je dagelijkse omgeving, met de zon op je gezicht en de vogeltjes in je oren. Dat je rust en de tijd nodig hebt voordat je tot actie over kunt gaan. Marjoleine benadert jou empathisch, scherp en altijd positief, met een mix van theorie en actie.

wandelcoaching-icon

“Sparringpartner Marjoleine is er voor jou als je op een positieve en vernieuwende manier meer richting wil geven aan je (zakelijke) leven.”

Locatie

Je wandelt in het prachtige Vechtdal van Overijssel. Liever ergens anders? Samen vinden we een oplossing waar we blij van worden.

Datum

Wanneer je wilt wandelen stemmen we af op wat voor ons beiden past.

Tijdsinvestering

Een coachwandeling duurt 1 tot anderhalf uur.

Wandelcoaching

€ 127,50

Per wandeling. Exclusief BTW, inclusief reistijd & reiskosten, mits onze afspraak in een straal van 5 km rond Hardenberg is. Daarbuiten in overleg.

Ik wil
orde op zaken stellen

Noteer je gegevens, wij bellen je voor een afspraak.